Hundtidningen Canis

Hundtidningen Canis

I hundtidningen Canis hittar du träningstips och intressanta artiklar om hund och hundträning.

Du får artiklar om lydnad, agility, bruks, inlärningspsykologi, etologi och mer därtill – skrivna av flera av de främsta hundinstruktörerna och hundboksförfattarna från Norden och resten av världen.

Canis riktar sig mot de mest erfarna och aktiva hundägarna, men även mot nybörjarna. Många av våra läsare är hundinstruktörer, uppfödare och andra seriösa hundägare som hela tiden vill lära sig mer. Men vi har även mycket material anpassat för nya hundägare, som vill lära sig hundträning grundligt redan från start.

Hundtidningen Canis har sedan 1998 påverkat den nordiska hundmiljön i riktning mot mer positiva och effektiva träningsmetoder, och anses som Nordens ledande hundfackliga tidsskrift.

Tidningen utkommer med 6 nummer per år, och en årsprenumeration kostar 379 kr. Beställ din prenumeration på Canis idag, och håll dig uppdaterad om det senaste inom belöningsbaserad hundträning!

Bestill prenumeration på Canis här

P.s. När Du klickar på ”Skicka beställning” får du omedelbart tillgång till 9 videolektioner som ger en mycket bra introduktion till klickerträning, så att du kan komma igång med träningen direkt!